شما هم جزء افرادی هستید که دوست ندارید پست‌هایتان را هر کسی ببیند؟ یا دوست ندارید هر کسی که بخواهد شما را دنبال کند؟ اگر اینطور باشید جای درستی آمدید چون در این مقاله می‌خواهیم قفل (Private) کردن صفحه اینستاگرام را قدم به قدم و به همراه تصویر یاد بگیریم! اصلا هم نگران نباشید چون قفل کردن حساب کاربری اینستاگرام بیشتر از یک دقیقه طول نمی‌کشد!

به دنبال افزایش فالوور اینستاگرام خود هستید؟ هزاران فالوور واقعی و ایرانی داشته باشید که با شما در تعامل هستند.
دریافت 100 فالوور رایگان همین الان کلیک کنید

با قفل (Private) کردن پیج اینستاگرام چه اتفاقی می‌افتد؟

خیلی‌ها هستند که دوست ندارند مطالبشان در اینستاگرام را همه ببینند (حسابی در اینستاگرام که همه به آن دسترسی دارند، حساب عمومی یا public اینستاگرام است). شما هم ممکن است از این دسته باشید. یعنی عکس‌ها و ویدئو‌های شخصی داشته باشید و ترجیح می‌دهید فقط دوستان شما حق دیدن آن را داشته باشند. در این صورت لازم است پیج اینستاگرام خود را قفل کنید. به این ترتیب:

  • فقط دوستان (فالوورها) به حساب شما دسترسی دارند: بعد از خصوصی (private) شدن حساب اینستاگرام، فقط کسانی می‌توانند به پست‌های صفحه شما دسترسی داشته باشند که شما را دنبال می‌کنند (یعنی جزو فالوورهای شما هستند.)
  • هر کس بخواهد پست‌های شما را ببیند، باید درخواست دوستی بدهد: اگر هم فرد جدیدی بخواهد شما را دنبال کند و مطالب شما را مشاهده نماید، باید درخواست follow برای پیج شما ثبت کند. به این ترتیب از طریق نوتیفیکشن یک درخواست برای شما ارسال می‌شود و تنها بعد از تائید شماست که به اکانت دسترسی خواهد داشت. به این ترتیب مطمئن می‌شوید هیچ‌کس خارج از محدوده تائید شده شما به پست‌ها دسترسی نخواهد داشت.

همانطور که احتمالاً فهمیده باشید، با پرایوت کردن حساب اینستاگرام، همچنان فالوورهای فعلی شما به آن دسترسی خواهند داشت. اما اگر نخواهید این افراد به حساب شما دسترسی داشته باشند چه؟ خیلی ساده می‌توانید آنها را بلاک کنید تا از دایره فالوورهای شما حذف شوند. (نکتۀ حرفه‌ای: با توجه به اینکه در حالت بلاک، آنها به کلی به شما دسترسی نخواهند داشت، می‌توانید بعد از اینکه آنها را بلاک کردید و از لیست فالوورهای شما حذف شدند، دوباره آنها را از حالت بلاک خارج کنید.)

اتفاق دیگری که با قفل کردن پیج اینستاگرام می‌افتد و باید در جریان آن باشید این است که شما از فهرست جستجوی هشتگ در اینستاگرام حذف می‌شوید. مثلا فرض کنید که شما طبیعت گردی رفته‌اید و چندتا عکس جذاب و خوشگل با هشتگ #طبیعت_گردی پست کرده‌اید. اگر صفحه شما عمومی باشد و شخصی هشتگ #طبیعت_گردی را جست و جو کند، ممکن است که پست شما هم برای او نمایش داده بشود. ولی اگر پیج خودتان را قفل کنید دیگر در این جستجوها نمایش داده نمی‌شوید.

 

چگونه پیج اینستاگرام را قفل کنیم؟

حالا با چند قدم ساده و تصویری قفل کردن (یا همان پرایوت کردن) اینستاگرام را با هم مرور می‌کنیم. همانطور که گفتیم، یک دقیقه‌ای کار انجام خواهد شد. برای راحتی کار شما، این آموزش به همراه تصویر داده می‌شود. (این راهنما برای گوشی‌های اندرویدی و آیفونی هر دو کاربرد دارد.)

قدم اول: وارد صفحۀ اینستاگرام خود شوید!

برای اینکه پیج اینستاگرام را قفل بکنید اول باید وارد صفحه شخصی خودتان در اینستاگرام بشوید. برای این کار کافی است روی آیکون آدمی که در پایین سمت راست صفحه وجود دارد کلیک کنید.

مرحله اول قفل کردن اینستاگرام: ورود به حساب کاربری

قدم دوم: وارد بخش تنظیمات حساب خود شوید

حالا از طریق صفحه شخصی خود، باید وارد تنظیمات شوید. در بالای صفحه سمت راست، یک علامت سه خطی می‌بینید. اگر روی این آیکون کلیک کنید یک منو باز می‌شود.

مرحله دوم: ورود به صفحه شخصی حساب کاربری

بعد از اینکه روی آیگون سه خط کلیک کردید، منوی برنامه باز خواهد شد. در این قسمت باید روی آیکون تنظیمات (settings) لمس کنید.

مرحله چهارم: لمس آیکون تنظیمات

توجه داشته باشید که این عکس‌ها مربوط به آخرین به روز رسانی اینستاگرام است و اگر محیطی که شما روی گوشی خودتان می‌بینید با این فرق دارد، حتما به روز رسانی انجام بدهید. در ضمن اگر یادتان باشد زمانی محیط اینستاگرام سیستم عامل آندروید با آیفون (ios) کمی تفاوت داشت ولی با به روز رسانی جدید دیگر این تفاوت از بین می‌رود. اما اگر شما از ورژن‌های قبلی هم استفاده می‌کنید هیچ عیبی ندارد! چون فقط کافی است که به دنبال گزینه تنظیمات یا همان settings باشید.

پیج اینستاگرام را قفل کنید!

بعد از اینکه وارد صفحه تنظیمات خواهید  شد. اگر همین صفحه را کمی به پایین بکشید عبارت “Private Account” را خواهید دید که یک دکمه هم جلوی آن قرار دارد. اگر رنگ این دکمه آبی باشد این یعنی حساب کاربری شما شخصی شده و به عبارت دیگر پیج اینستاگرام‌تان را قفل کرده‌اید.

همانطور که در عکس می‌بینید اگر این گزینه به رنگ آبی باشد به این معنی است که شما پیج‌تان را قفل کرده‌اید!

یاد گرفتید…؟

همان اول مقاله هم یادتان باشد گفتم که قفل کردن پیج اینستاگرام اصلا کار سختی نیست! حتی حدس می‌زنم که انجام این کار بیشتر از ۱ دقیقه وقت شما را نگرفته است! اگر در این مورد سوالی داشته باشید حتما برای ما بفرستید.


در بحث پیرامون این مقاله شرکت کنید! ارسال دیدگاه

آیا این مطلب را دوست داشتید؟به اشتراک بگذارید

بابک خدادوست

زندگی‌ام در یک نامه جا نمی‌شود!

لینکدین

8 نظر


  • ابوالفضل

    اینکار را کردم ولی باز عکس منرا می بینند و پیام می گذارندو ایشان را فالو نکردم حتی فالو را ریمو کردم

    • عباس صادقی

      سلام، احتمالا تنظیمات ذخیره نشده و اینکه اون افراد از قبل شما رو فالو دارن. بلاک و آنبلاک کنید.

  • mohanmad

    برا من همچین گزینه ایی نداره چیکار کنم

  • Asr

    سلام پسورد انستاگرامم پیش کسی است اما پسورد شه قفل کرده نمیتوانم تغییر بدهم چگونه قفلشه باز کنم

  • فرشته

    سلام گزينه قفل كردن صفحه در تنظيمات من نيست
    پيج من كاري است اول بود ولي الان ارلين گزينه بلاكد اكانت هست ايا من بلاك شدم؟!

    • عباس صادقی

      سلام، خیر
      برنامه رو آپدیت کنید.

  • behnoosh

    چرا قبلا میتونستم پیج اینستام رو خصوصی کنم ولی الان نمیشه وبه فیسبوک متصل میشه؟؟

    • عباس صادقی

      سلام، باید اول اکنت رو از حالت بیزینس خارج کنید.