حق دارید؛ دریافت پروژه ادمینی برای ادمین‌هایی که تازه شروع به کار کرده‌اند، کار راحتی نیست! اگر نمی‌دانید به‌عنوان ادمین شبکه‌های اجتماعی از کجا پروژه پیدا کنید،‌ حتما این مقاله را بخوانید.

در این مقاله راه و چاه گرفتن پروژه ادمینی را نشان‌تان می‌دهیم و به شما می‌گوییم که چطور و از کجا پروژه‌های ادمینی خوبی گیر بیاورید.

بی‌معطلی می‌رویم سر اصل مطلب!

از کجا پروژه ادمینی گیر بیاوریم؟

راه‌های مختلفی برای پیدا کردن پروژ ادمینی وجود دارد؛ از بالا و پایین کردن سایت‌های فریلنسری گرفته تا فعالیت در شبکه‌های اجتماعی. نکته اینجاست که روش‌‌هایی را برای دریافت پروژه ادمینی در این بخش معرفی می‌کنیم که مطمئنیم دست خالی از آن بیرون نمی‌روید!

 ۱. پروژه ادمینی در سایت‌های فریلنسری

سایت‌های فریلنسری پل ارتباطی شما با کارفرما هستند. با ثبت‌نام در پلتفرم‌هایی مثل کارلنسر و پونیشا می‌توانید به ده‌ها یا صدها پروژه ادمینی دسترسی پیدا کنید. همین حالا که برای شما می‌نویسیم، 70 پروژه ادمینی در پونیشا منتظرتان هستند!

پروژه ادمینی در پونیشا

یکی از محدودیت‌هایی که در پروژه‌های سایت‌های فریلنسری به چشم می‌آید، تقاضای خیلی زیاد برای پروژه‌هاست. این رقابت زیاد بعضی وقت‌ها باعث می‌شود کارفرما در جایگاه صاحب مناقصه قرار بگیرد و کسی را انتخاب کند که قیمت پایین‌تری پیشنهاد داده است.

البته توصیه می‌کنیم اگر با چنین پروژه‌هایی مواجه شدید، وارد رقابت قیمتی نشوید و هزینه منصفانه خودتان را پیشنهاد بدهید. می‌پرسید چرا؟
چون در سایت‌های کاریابی همیشه «دست پایین دست بسیار است»!

مزایای استفاده از سایت فریلنسری

  • دسترسی به تعداد زیادی پروژه
  • رابطه مستقیم کارفرما و فریلنسر
  • دستمزدهایی بهتر از سایت‌های واسطه
  • قابلیت پرداخت امن و مرحله‌به‌مرحله

معایب استفاده از سایت فریلنسری

  • تقاضای زیاد برای پروژه‌ها
  • رقابت قیمتی شدید
  • پروژه‌محور و کوتاه‌بودن کارها
  • نیاز به فعالیت و حضور مداوم

💡پیشنهاد خواندنی: معرفی بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی (2024)

۲. گرفتن پروژه ادمینی در پلتفرم‌های کاریابی

پلتفرم‌های کاریابی مثل جاب ویژن، جابینجا و… هم شبیه به سایت‌های فریلنسری هستند؛ با این تفاوت که در این پلتفرم‌ها می‌توانید پروژه‌های طولانی‌مدت‌تری گیر بیاورید یا حتی موقعیت‌هایی را پیدا کنید که به‌عنوان ادمین شبکه‌های اجتماعی در یک شرکت‌ استخدام شوید و به‌صورت تمام‌وقت کار کنید. 

از کجا پروژه ادمینی گیر بیاوریم؟

برای دریافت پروژه ادمینی از سایت‌های کاریابی، اولین قدم ساخت یک رزومه حرفه‌ای است. با یک رزومه قوی، شانس‌تان برای گرفتن آن پروژه بیشتر می‌شود.
قبلاً در مقاله «چگونه یک رزومه ادمینی حرفه‌ای بسازیم؟ نمونه رزومه + نکات مهم» درباره این موضوع صحبت کردیم و پیشنهاد می‌کنیم حتماً نگاهی به آن بیندازید.

اگر رزومه ضعیفی داشته باشید، شاید بتوانید در سایت‌های فریلنسری با قیمت پایین اولین پروژه‌های خود را بگیرید، ولی در پلتفرم‌های کاریابی شانس کمی دارید. در ضمن، در پلتفرم‌های کاریابی، مسئولیت آنچه میان شما و کارفرما ردوبدل می‌شود به‌طور کامل به عهده خودتان است؛ پس باید بیشتر مراقب باشید! 

مزایای استفاده از پلتفرم‌های کاریابی

  • فرصت‌های شغلی زیاد و جذاب
  • پروژه‌های طولانی‌مدت و امکان همکاری دائمی
  • امکان ساخت رزومه اختصاصی
  • امکان شرکت در دوره‌های کارآموزی

معایب استفاده از پلتفرم‌های کاریابی

  • تعداد زیاد رقبا
  • نیاز به داشتن رزومه قوی
  • عدم دسترسی به امکان پرداخت امن

۳. پلتفرم ادمینی دیدوگرام

چند نکته و توضیه‌های پایانی درباره پروژه‌های ادمینی

شغل ادمینی این روزها طرفداران زیادی دارد و هزاران نفر به آن مشغول هستند؛ پس چرا نباید یک پلتفرم اختصاصی برای فریلنسری ادمینی وجود داشته باشد؟ همین سوال ساده سرآغاز وب‌سایت دیدوگرام بود.

تعریف از خودمان نباشد، دیدوگرام یکی از بهترین بسترها برای پیدا کردن پروژه‌های ادمینی است!

حرف آخر

خوشبختانه تا امروز هزاران ادمین و صدها کارفرما وب‌سایت ما را برای واگذاری یا دریافت پروژه ادمینی انتخاب کرده‌اند. اگر شما هم ادمین هستید، سری به صفحه فرصت‌های شغلی بزنید. خدا را چه دیدید، شاید مقاله را به آخر نرسانده، کاری برایتان ردیف شد!

مزایای کار با دیدوگرام

  • فعالیت تخصصی در حوزه ادمینی
  • دسترسی به تعداد بسیار زیادی پروژه تخصصی در حوزه ادمینی
  • دسترسی به دوره‌های آموزش ادمینی

معایب کار با دیدوگرام

  • ما که چیزی ندیدیم! (اگر شما دیدید برایمان بنویسید)

💡پیشنهاد خواندنی: حرفه‌ای‌ترین مسیر برای یادگیری مهارت‌های ادمینی اینستاگرام

۴. شبکه‌های اجتماعی

شبکه‌های اجتماعی فقط برای گشت‌وگذار و وقت گذرانی نیستند! بلکه می‌توانند فرصتی استثنایی برای گرفتن پروژه ادمینی باشند.

وقتی در این شبکه‌ها حضور فعال دارید و تولید محتوا می‌کنید، کارفرما به سمت شما می‌آید؛ بنابراین در تعیین قیمت و شرایط قرارداد دست بالا را دارید. در پلتفرم‌های کاریابی و سایت‌های فریلنسری، شما به دنبال دریافت پروژه ادمینی هستید؛ بنابراین کارفرما دست بالا را دارد و می‌تواند شرایط خود را به شما بقبولاند.

بیایید ببینیم در هر پلتفرم چطور می‌توانید کار ادمینی پیدا کنید.

  • لینکدین

کسی برای وقت‌گذرانی وارد لینکدین نمی‌شود! این پلتفرم برای کاریابی و شبکه‌سازی حرفه‌ای ساخته شده و دقیقاً به همین دلیل، شانس پیدا کردن پروژه ادمینی یا هر شغل دیگری در آن بالاست؛ چون بیشتر شرکت‌های معتبر در لینکدین فعال‌اند و موقعیت‌های کاری‌ خود را در آن منتشر می‌کنند.

برای دریافت پروژه ادمینی در لینکدین لازم نیست حتماً هر روز پست بگذارید و خیلی فعال باشید؛ حتی حضور نیمه‌فعال و نوشتن درباره تجربه‌هایتان یا تعامل با بقیه هم می‌تواند کلی فرصت برای شما بسازد.

حتی اگه حال و حوصله همین را هم ندارید، می‌توانید یک پروفایل درست‌وحسابی و کامل داشته باشید و رزومه‌تان را در آن قرار دهید.

  • اینستاگرام

درست است که پلتفرم اینستاگرام با هدف سرگرمی طراحی شده و محیطی تخصصی برای پروژه گرفتن نیست؛ اما اگر به‌عنوان ادمین شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنید، داشتن یک پیج شخصی حرفه‌ای برای شما ضروری است.

در واقع، صفحه شخصی شما می‌تواند بهترین نمونه‌کار شما باشد. در غیر این صورت، ممکن است برای کارفرما این سوال مطرح شود که: «اگر در کار خود ماهر هستید، چرا صفحه خودتان را جدی نگرفته‌اید؟!»

  •  کانال‌های تلگرامی

اگر سری به کانال‌ها و گروه‌های تلگرامی مربوط به ادمینی بزنید، می‌بینید که کلی کارفرما وجود دارند که به دنبال یک ادمین کاردرست می‌گردند. می‌توانید از فرصت اسفاده کنید و از بین پروژه‌ها یکی را انتخاب کنید.

💡پیشنهاد خواندنی: همه چیز درباره وظایف ادمین اینستاگرام و مهارت‌های ادمین

چند نکته و توضیه‌های پایانی درباره پروژه‌های ادمینی

تا اینجا با روش‌های دریافت پروژه ادمینی آشنا شدید. بد نیست حالا که این روش‌ها را یاد گرفتید، کمی هم درباره باید‌ها و نبایدهای گرفتن پروژه صحبت کنیم.

۱) قیمت‌گذاری درستی برای کارتان داشته باشید

تعیین دستمزد ادمینی باید متناسب با حجم کار، سطح تخصص، زمان صرف‌شده و نوع همکاری (پروژه‌ای، ساعتی یا ماهانه) باشد. پایین نگه‌داشتن قیمت برای جذب پروژه در کوتاه‌مدت ممکن است مفید به نظر برسد، اما در بلندمدت به ارزش حرفه‌ای شما آسیب می‌زند.

پس بهتر است با شناخت بازار و مقایسه تعرفه‌ها، نرخ منصفانه‌ای برای خدمات خود مشخص کنید.

💡پیشنهاد خواندنی: درآمد و حقوق ادمین اینستاگرام چقدر است؟

 ۲) راجع‌به جزئیات پروژه با کارفرما به توافق برسید

متاسفانه بسیاری از کارفرماهای ایرانی باورهای غلطی درباره شغل ادمینی دارند و فکر می‌کنند ادمین باید همیشه آنلاین و آماده پاسخ‌گویی باشد! برای همین اگر همان ابتدا مرزهای خود را مشخص نکنید، مشکلات زیادی را به جان می‌خرید.

پیش از شروع هر پروژه ادمینی، لازم است درباره جزئیات همکاری با کارفرما به توافق مشخص برسید. منظور از جزئیات، تنها حجم کار یا میزان حقوق نیست؛ بلکه مواردی مانند نوع وظایف، ساعات کاری، نحوه گزارش‌دهی، زمان تحویل، شیوه پرداخت و ابزارهای مورد استفاده نیز باید به‌صورت دقیق مشخص شوند.

این شفاف‌سازی هم از بروز سوءتفاهم جلوگیری می‌کند، هم باعث می‌شود از همان ابتدا تصویری واقعی از پروژه و انتظارات طرف مقابل داشته باشید.

💡پیشنهاد خواندنی: ادمین تولید محتوا اینستاگرام کیست؟ مهارت‌ها و وظایف + درآمد ادمین

۳) حواس‌تان به چندوظیفگی پنهان باشد!

اگر در ابتدای کار وظایف‌تان را به عنوان ادمین به‌صورت واضح مشخص نکنید، ممکن است با گذشت زمان، کارفرما وظایف بیشتری را به شما واگذار کند؛ بدون آن‌که عنوان شغلی یا دستمزد افزایش یابد.

برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است از ابتدا شرح دقیق وظایف را مشخص و مکتوب کنید و در صورت اضافه شدن مسئولیت‌های جدید، درباره دستمزد و شرایط همکاری مجدد مذاکره کنید.

۴) سند کردن کارها را فراموش نکنید

مستندسازی و گزارش‌دهی، بخش جدایی‌ناپذیر از کار یک ادمین حرفه‌ای است. همیشه باید در فواصل زمانی معین گزارشی از فعالیت‌ها و پیشرفت کار تهیه کنید و آن را با کارفرما به اشتراک بگذارید.

این کار دو مزیت بزرگ دارد:

اول اینکه باعث ایجاد شفافیت در رابطه شما با کارفرما و همچنین نشان‌دهنده حرفه‌ای بودن شماست.

دوم اینکه، برخی کارفرمایان ممکن است فکر کنند که شغل ادمینی ساده است و به همین دلیل ممکن است در زمینه پرداخت دستمزد یا افزایش حقوق دچار سوءتفاهم شوند. گزارش‌دهی، به شما این فرصت را می‌دهد تا پیچیدگی‌ها و چالش‌های کاری خود را با کارفرما در میان بگذارید و به او نشان دهید که چقدر سخت‌کوش و دقیق هستید.

حرف آخر

دریافت اولین پروژه‌های ادمینی شاید در ابتدای راه کمی سخت باشد، ولی مطمئن باشید بعد از 1 یا 2 پروژه اول، همه چیز عادی می‌شود.

پس کمالگرایی را کنار بگذارید و سعی کنید با ارتقا مهارت‌ها و توانایی‌هایتان به کارفرما،‌ شانس‌تان را برای گرفتن پروژه‌های بهتر و گران‌تر بالا ببرید!

اگر سوالی دارید می‌توانید در بخش نظرات برایمان بنویسید تا بیشتر راهنمایی‌تان کنیم؛ اگر هم سوالی ندارید،‌ می‌توانید همین الان در دیدوگرام ثبت‌نام کنید و به جمع ادمین‌های حرفه‌ای ما بپیوندید.